Directora

Marta Mármol García

Naix a València en 1985. Realitza els seus estudis musicals en el Conservatori Municipal José Iturbi, on obté el Grau Professional de Piano amb F. Tortajada i el Grau Professional de Cant en el Conservatorio Municipal de Riba-Roja amb V. Alonso. Continua els seus estudis en Holanda amb W. Mandemaker en Codarts hogeschool voor de kunsten en Rotterdam, on en 2011 obté el Títol Superior de Direcció de Cors i amb R. Vermeulen en el Conservatori d’Utrecht, on obté el Màster de Direcció Coral en 2013.

Amplia la seua formació amb cursos i classes de direcció coral amb E. Cifre, P. Vañó, M. Oca, E. de la Linde, C. Contreras, J. R. Gil-Tárrega, L. Vilamajó; direcció d’orquestra amb: J. L.Martinez, C. Soler, S. Mas i J. Brerhance, H. Leelenders, A. Van Beek ; música antiga i clave con R. Madrid, M. Schltheiss, C. Mena , L. Climent, E Molina; jazz amb R. Belda i cant amb Mª A. Peters, P. Fernández, M. Muñoz i Mª S. Boullosa, P. Moral i C. de Jongh.

Actualment estudia el Grau Superior de Pedagogia del Piano amb J. Blom-Dahl. Col·labora amb el grup de música antiga Música Trobada, dirigit per F. Valldecabres, és professora de cor de l’Escuela Off, dirigix la Coral “Vicent Ribes” de Turís, el Cor Sium de Montserrat, Coral Cantarella de Rafelbunyol, Cor de Cambra Amalthea i és co-directora de l’Orfeó d’Aldaia.